Vijesti

Poredaj vijesti po
Napisao: Dario 07.05.2023

Momčad župe Sv. Antuna Padovanskog, Voloder obranila naslov biskupijskog pobjednika KMNL-a

U subotu 06.05. u sportskoj dvorani OŠ "Zorka Sever" u Popovači odigrana je biskupijska završnica Katoličke malonogometne lige "fra Bonifacije Pavletić" naše Sisačke biskupije. Nakon završenih susreta koji je okupio 18 momčadi naše biskupije u Regijama Popovača i Petrinja, najbolje momčadi odigrale se uzbudljive utakmice biskupijske završnice. Među osam najboljih ekipa završnice koje su se borile za plasman prvaka najbolja je bila momčad župe sv. Antuna Padovanskog iz Volodera koji su u finalnoj utakmici rezultatom 4:1 pobijedili momčad župe sv. Marije Magdalene iz Donje Ku...

Napisao: Dario 22.01.2023

Prvi susret KMNL-a u regiji Popovača

U subotu 21. siječnja 2023. regija Popovača u dvorani OŠ Zorke Sever započela je svoj dio četvrte sezone Katoličke malonogometne lige "brat Bonifacije Pavletić" Sisačke biskupije. U prvom susretu odigrano je 13 utakmica u kojima je svaka ekipa pokazala svoj borbeni duh u fair play nadmetanju. U regiji Popovača nastupa 10 momčadi iz 6 župa. Trenutni POREDAK, detalje UTAKMICA, tablicu STRIJELACA pogledajte na WEB-u. Hvala svima na sudjelovanju i organizaciji, pratite našu web, Facebook, Instagram i youtube stranice za više foto i video sadržaja.

Napisao: Dario 15.01.2023

Održan drugi susret KMNL-a regije Petrinja

U nedjelju 15. siječnja 2023. godine u novoj petrinjskoj dovorani OŠ Mate Lovrak održan je drugi susret Katoličke malonogometne lige "brat Bonifacije Pavletić" Sisačke biskupije, regije Petrinja. Odigrano je devet utakmica u fair play nadmetanju. Bladagani su učinili svoje, obrane se baš nisu igrale pa je ovog puta palo punoooo golova. Trenutni POREDAK, detalje UTAKMICA, tablicu STRIJELACA pogledajte na WEB-u. Hvala svima na sudjelovanju i organizaciji, pratite našu web, Facebook, Instagram i youtube stranice za više foto i video sadržaja.

Katolička malonogometna liga "brat Bonifacije Pavletić" - Sisačka biskupija
Adresa:Trg bana J. Jelačića 9
44000 Sisak
IBAN: HR 3623 4000 9151 0918 238
E-mail: kmnlsibi@gmail.com
Mob. +385 976159545
Prijava
Kontakt
O nama
Dokumenti


Društvene mreže:


KMNL 2019. Svi podaci vlasništvo su KMNL