Započela treća sezona KMNL u Sisačkoj biskupiji

Dario 11.12.2021
U subotu 11. prosinca slavljenjem svete Mise u crkvi Sv. Ivana Nepomuka u Glini koju je predvodio domaći župnik vlč. Ivica Mađer započela je treća sezona KMNL "brat Bonifacije Pavletić" Sisačke biskupije.

U trećoj sezoni KMNL igramo u dvije regije. Regija Petrinja broji 9 ekipa, a Regija Popovača 8.

Ove subote Regija Petrinja otvorila je treću sezonu KMNL-a odigravši 9 utakmica.
Imamo nekoliko novih momčadi što je donijelo dodatnu neizvjesnost kakav će se futsal igrati na vrućem parketu KMNL-a. Brza podloga izvlači najbolje od igrača, svatko je svakoga pobjeđivao, favoriti su gubili, rezultati se preokretali u zadnjim minutama. Prošlosezonski prvaci Sv. Lovro izgubili u župnom derbiju od Sv. Lovre mučenika. Bit će zanimljiva i neizvjesna sezona.

Fair play bio je na visokoj razini. Zajednička molitva prije svake utakmice na centru igrališta. Stisak ruke nakon svake utakmice. Pomagalo se i sudcu kada nije sve vidio, priznavanje igranja rukom, kontra aut ili korner, pljesak za vračanje lopte jedne ekipe drugoj. Lijepo smo krenuli jedva čekamo nastavak!

Poredak nakon odigranih prvih 9 utakmica možete pogledati u rubrici POREDAK, dok detaljnu kronologiju događanja svake odigrane utakmice pogledajte u rubrici UTAKMICE. Bacite pogled i na FAIR PLAY tablicu te tablicu STRIJELACA.

Hvala svima na sudjelovanju, pratite našu web, Facebook i Instagram stranicu za daljnje informacije o susretima.
Katolička malonogometna liga "brat Bonifacije Pavletić" - Sisačka biskupija
Adresa:Trg bana J. Jelačića 9
44000 Sisak
IBAN: HR 3623 4000 9151 0918 238
E-mail: kmnlsibi@gmail.com
Mob. +385 976159545
Prijava
Kontakt
O nama
Dokumenti


Društvene mreže:


KMNL 2019. Svi podaci vlasništvo su KMNL