Započela četvrta sezona KMNL-a Sisačke biskupije

Dario 10.12.2022
U subotu 10. prosinca slavljenjem Svete mise u crkvi Sv. Ivana Nepomuka u Glini koju je predvodio domaći župnik vlč. Ivica Mađer započela je četvrta sezona KMNL "brat Bonifacije Pavletić" Sisačke biskupije.

U četvrtoj sezonu KMNL-a ulazimo s 20 momčadi podijeljenih u dvije regije; Regija Petrinja i Regija Popovača.

Ove subote Regija Petrinja odigravanjem utakmica 1. i 2. kola otvorila je četvrtu sezonu KMNL-a odigravši 6 utakmica. Nažalost sve momčadi nisu došle pa je nekoliko susreta odgođeno.
Imamo nekoliko novih momčadi i jednu povratnicu što je donijelo još veću kvalitetu futsal igre u kojoj su se već sad isprofilirali novi favoriti lige. Brza podloga izvlači najbolje od igrača, bori se za svaku loptu, postižu se euro golovi. Župni derbi između Sv. Lovre i Sv. Lovre mučenika i ove sezone odlazi na stranu mučenika. Momčad Sv. Marije Magdalene teško ali nakon bljeskova pojedinaca ponovo pobjeđuje susjede iz momčadi BDM Kraljice mučenika iz Lasinje. Dok je nova momčad lige Pohod BDM iz Topuskog rutinski odradila posao i zasjela na vrh tablice.

Slavljenjem svete mise, zajedničkom molitvom prije utakmica i fair playem promičemo katolički duh i na futsal terenima.

POREDAK, detalje UTAKMICA, tablicu STRIJELACA pogledajte na WEB-u.

Hvala svima na sudjelovanju i organizaciji, pratite našu web, Facebook i Instagram stranicu za daljnje informacije o susretima.
Katolička malonogometna liga "brat Bonifacije Pavletić" - Sisačka biskupija
Adresa:Trg bana J. Jelačića 9
44000 Sisak
IBAN: HR 3623 4000 9151 0918 238
E-mail: kmnlsibi@gmail.com
Mob. +385 976159545
Prijava
Kontakt
O nama
Dokumenti


Društvene mreže:


KMNL 2019. Svi podaci vlasništvo su KMNL