Održan susret KMNL-a u obje regije

Dario 22.02.2022
Proteklog vikenda održan je susret Katoličke malonogometne lige "brat Bonifacije Pavletić" Sisačke biskupije u obje regije lige.

U subotu je u Glini susret regije Petrinja započeo svetom Misom u crkvi Sv. Ivana Nepomuka nakon koje je odigrano sedam utakmica u dvorani osnovne škole. U nekim utakmicama pobjednik se odlučivao u zadnjim sekundama, dok se neke rutinski završene. Dok si je momčad Kraljice Mira 100-postotnim nizom osigurala mjesto na biskupijskoj završnici, za preostala tri mjesta vodi se velika borba. Valja izdvojiti da se najbolji igrač 2. sezone KMNL Bruno Marjanović već uvelike odvojio na listi strijelaca od ostatka ekipe, ali hoće li odvesti prošlogodišnje pobjednike momčad Sv. Lovre na biskupijsku završnicu tek ćemo vidjeti. Susret je prošao u Fair play i korektnom nadmetanju uz zajedničku molitvu prije svake utakmice.

Regija Popovača svoj drugi susret održala je u nedjelju u popodnevnim satima u dvorani Grada Popovače, odigravši šest utakmica. Dvije momčadi župe Voloder nadmoćno koračaju prema biskupijskoj završnici, dok će se za preostala dva mjesta boriti tri momčadi; starosjedioci Sv. Petar apostol te debitanti Sv. Petar i Sv. Alojzije Gonzaga. Susret je također prošao u fer i korektnoj borbi uz zajedničko druženje nakon utakmica.

Hvala svima na sudjelovanju, vidimo se uskoro!!
Katolička malonogometna liga "brat Bonifacije Pavletić" - Sisačka biskupija
Adresa:Trg bana J. Jelačića 9
44000 Sisak
IBAN: HR 3623 4000 9151 0918 238
E-mail: kmnlsibi@gmail.com
Mob. +385 976159545
Prijava
Kontakt
O nama
Dokumenti


Društvene mreže:


KMNL 2019. Svi podaci vlasništvo su KMNL