Momčad župe Sv. Antuna Padovanskog, Voloder obranila naslov biskupijskog pobjednika KMNL-a

Dario 07.05.2023
U subotu 06.05. u sportskoj dvorani OŠ "Zorka Sever" u Popovači odigrana je biskupijska završnica Katoličke malonogometne lige "fra Bonifacije Pavletić" naše Sisačke biskupije.
Nakon završenih susreta koji je okupio 18 momčadi naše biskupije u Regijama Popovača i Petrinja, najbolje momčadi odigrale se uzbudljive utakmice biskupijske završnice. Među osam najboljih ekipa završnice koje su se borile za plasman prvaka najbolja je bila momčad župe sv. Antuna Padovanskog iz Volodera koji su u finalnoj utakmici rezultatom 4:1 pobijedili momčad župe sv. Marije Magdalene iz Donje Kupčine. U utakmici za 3. mjesto brončano mjesto osvojila je župa Pohoda BDM iz Topuskog pobijedivši momčad župe sv. Ivana Nepomuka iz Gline rezultatom 3:1.
Na kraju su podijeljene i nagrade najboljim pojedinima. Najbolji strijelac završnice s 5 pogodaka bio je Zvoninimir Potesak iz župe Donja Kupčina, dok najbolji golman Tomislav Vejn i najbolji igrač Ante Lovrić dolaze iz župe Voloder. Fair play momčad završnice bila je župa Glina. Prigodne nagrade svima osvajačima podijelili su vjeroučitelj i voditelj lige KMNL-a Sisačke biskupije Vlado Sučec i povjerenik za mlade vlč. Marijan Štingl.
Ovom završnicom momčad župa Voloder i Donje Kupčina osigurale su svoj plasman na 17. Nacionalnu završnici KMNL-a "Crkve u Hrvata" Hrvatske i BiH kojoj će domaćin biti naša Sisačka biskupija 19.-21.05. Grupna faza natjecanja održat će se u sportskim dvoranama u Pisarovini, Petrinji, Kutini i Popovači. Knock out faza nacionalne završnice održat će se u nedjelju 21.05. u sportskoj dvorani u Petrinji.
Na nacionalnoj završnici u goste nam na prostor naše biskupije dolaze po dvije momčadi iz Zagrebačke, Đakovačko-osječke, Riječke, Splitsko-makarske i Vrhbosanske nadbiskupije, te Varaždinske, Požeške, Dubrovačke, Mostarsko-duvanjske i Sisačke biskupije.

Hvala svima i vidimo se na Nacionalnoj završnici od 19. - 21. svibnja.

Sportski pozdrav i Božji blagoslov.
Katolička malonogometna liga "brat Bonifacije Pavletić" - Sisačka biskupija
Adresa:Trg bana J. Jelačića 9
44000 Sisak
IBAN: HR 3623 4000 9151 0918 238
E-mail: kmnlsibi@gmail.com
Mob. +385 976159545
Prijava
Kontakt
O nama
Dokumenti


Društvene mreže:


KMNL 2019. Svi podaci vlasništvo su KMNL