Odigrano 5. i 6. kolo Katoličke malonogometne lige

Dario 27.01.2020
U subotu 25. siječnja 2020. održan je treći susret Katoličke malonogometne lige "brat Bonifacije Pavletić" Sisačke biskupije. Susret je započeo Svetom Misom u crkvi Sv. Lovre u Petrinji koju je predvodio vlč. Hrvoje Zovko, dok su vlč. Ivan Grbešić, vlč. Marijan Štingl i vlč. Danko Bizjak mladima bili na raspolaganju za svetu ispovijed. Nakon Svete Mise uslijedilo je kratko euharistijsko klanjanje gdje smo zahvalili Gospodinu na sve darove koje nam je podario.

Utakmice 5. i 6. kola KMNL odigrane su u ŠRC Pigik. Deset odigranih utakmica prošlo je u fer i korektnoj borbi. Prvi put smo vidjeli i izvođenje deseteraca koji su bili do sada neobranjivi. Igra se futsal brz i dinamičan sport puno šuteva, kontra napada, driblinga, prilika za gol, pa su takve utakmice vrlo zanimljive i neizvjesne. Igralo se gol za gol, kontru na kontru. Bilo je i malo golova i puno golova, neriješenog rezultata te prepunih mreža. Favoriti su uglavnom odnijeli bodove kući, ali i mlađe ekipe su pokazale napredak te najavile da ćemo imati što vidjeti i od njih u budućnosti. Kompletne rezultate pogledajte u rubrici UTAKMICE, a trenutnu tablicu i listu strijelaca u rubrici POREDAK.

Hvala svima na dolasku i fer i korektnom nadmetanju, bez Vas Katolička malonogometna liga ne bi postojala.

Par prigodnih riječi uputio nam je voditelj lige Vlado Sučec rekavši:
"Što reći nakon prvih 6 kola Katoličke malonogometne lige "brat Bonifacije Pavletić".
Što reći nego bravo, veliki bravo vama dragi mladi nogometaši!
I ja sam nekad igrao nogomet kao i vi samo s drugačijom namjerom da pobijedim, budem najbolji igrač i strijelac dok kod vas vidim želju da nadmašite sami sebe, a ne protivnika i stoga vam želim da i dalje nas oduševljavate vašim svjedočkim ponašanjem na terenu i izvan njega. "

Zahvaljujemo se Sisačkoj biskupiji, Župi Sv. Lovre, Marijinoj legiji na provedbi ovog projekata. Cafe Baru Petru i ŠRC Pigik na ustupljenom prostoru, Jamnici d.d na donaciji svojih osvježavajućih napitaka te svima koji su pridonijeli održavanju još jednog susreta Katoličke malonogometne lige "brat Bonifacije Pavletić".

Vidimo se 22. veljače na susretu u Popovači, a dotad pratite našu web i Facebook stranicu te YouTube kanal!Katolička malonogometna liga "brat Bonifacije Pavletić" - Sisačka biskupija
Adresa:Trg bana J. Jelačića 9
44000 Sisak
IBAN: HR 3623 4000 9151 0918 238
E-mail: kmnlsibi@gmail.com
Mob. +385 976159545
Prijava
Kontakt
O nama
Dokumenti


Društvene mreže:


KMNL 2019. Svi podaci vlasništvo su KMNL